Klokskap

“Joy and hope are never separate. I have never met a hopeful person who was depressed or a joyful person who had lost hope...It is important to become aware that at every moment of our life we have the opportunity to choose joy. It is in the choice that our true freedom lies, and that freedom is, in the final analysis, the freedom to love.” Henri Nouwen (1932-1996); Catholic priest, author

Jag är en periodare!

Vovven pallar inte mera SongPop!!
 
Det är bara att erkänna - jag är en periodare. Först var det Mafia wars på Facebook jag regerade i den undre världen, sedan blev det maniskt ordknåpande på min iPhone i Wordfeud efter det hade jag en kort sejour när jag skulle göra ord av givna bokstäver i Ruzzel och nu är jag hopplöst fast i SongPop..har Betty Ford fortfarande öppet?

Lördagsmys

Ok, det kanske är lite fusk eftersom bilden är från en middag vi hade i juli men jag behövde något som piggar upp efter två dagar av konstant regnande.
Så vad gör jag nu när jag är sjukskriven? Spelar SongPop, läser, myser med Vovven, kikar på tv (väldigt mycket masterchef i olika varianter), verkar ha en illegal taxirörelse, gör långa listor på saker jag borde hinna göra nu när jag är hemma där hälften innebär lyft- som jag inte får göra..smartypants, käkar godis (för när det är synd om en så blir man inte tjock av godis....Bingolingobingol (hör inga motsägelser) .
Så har jag det..i några veckor till, inte mycket att klaga på.

Klokskap

“It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.” Harry S. Truman

Hönsmamman är nöjd


Fjortisen var ute med kompisarna igår och hade "Jätteroligt". Hon skulle inte sova hemma. Klockan 02.16 skickar hon ett sms "Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på Big bang. Hoppas du sover gott, puss älskar dig". Mer behövs inte för att en hönsmamma ska sova gott ;) P.S Hade ingen bild på en hönsmamma så det fick bli en strandskata (?) istället för en sådan är jag också ibland)

Ingen ny hobby

Kan snabbt konstatera att "Plocka bort kroppsdelar" inte kommer att bli min nya hobby. Känner inte att jag löper någon risk att bli beroende av operationer...ever. (Fast det var liiite synd att de inte fixade skavankerna när de ändå höll på ;)

Då är jag lite mindre knölig...

I tisdags blev jag mindre knölig och igår fick jag komma hem från sjukhuset.
Från början var vi fyra spända själar som skrevs in men en fick inte opereras så då var vi bara tre..
Vi hade aldrig träffat varandra förut men omständigheterna "föste ihop oss" på ett rum.
Alla tre opererades för olika åkommor samma dag och vi turades om att vara vingliga, illamående och ha ont.
Nu kommer det storartade, det som faktiskt gör mig rörd och lite lycklig över att få vara en människa bland andra människor: vi brydde oss om varandra.Vi hade inga andra band till varandra än omständigheten att vara där just då men ändå hjälpte vi varandra, skojade och försökte peppa den som inte mådde bra.
Jag har alltid trott att människan i grunden är god och sådana här "små goda händelser" där man faktiskt är snäll och bryr sig om, utan anledning eller agenda, får mig bara mera övertygad. Life is good!
 
 

RSS 2.0